Kampanj

Köp en Camp-let innan 31 Maj så skickar vi med ett campingpaket till ett värde av 11.320:-. Bord, 4st stolar samt en matta från kända varumärket Isabella.

Camp-let EARTH  "Ny modell"

Snart kommer en ny modell med benämningen EARTH.

Camp-let Earth skapades med en tydlig vision: enkelhet kombinerat med möjlighet till personlig anpassning. Detta ger dig maximal flexibilitet på din campingsemester. Oavsett om du reser som par, familj eller med vänner kan denna tältvagn anpassas till alla situationer.

Som standard erbjuder Camp-let Earth ett 18 m² stort semesterhus med fyra bekväma sovplatser. Om du behöver mer utrymme än de 18 m² finns det oändliga utbyggnadsmöjligheter. De praktiska dragkedjorna på sidorna och fronten gör det enkelt att lägga till extra moduler som annex, sidotält, förtält och frontsoltak. Allt detta är komprimerat till en kompakt släpvagn med en totalvikt på endast 500 kg, vilket gör den lämplig att haka på både på små bilar och på elbilar.

Med sin harmoniska design och sina naturliga färger passar Camp-let Earth bra på både campingplatser och i naturområden
Se modeller i lager

 

Upplev ultimat frihet på två hjul

Namnet Camp-let är sammansatt av två danska ord: ”camp” som betyder att campa + ”let”, som betyder lätt. Dessa två ord har varit Camp-lets motto sedan 1969, då den första Camp-let-tältvagnen rullade ut från den danska fabriken. Idag är Camp-let-tältvagnen en modern klassiker anpassad efter dagens behov – både på vägen och på semestern.

Drömmer du om att sova under bar himmel? Eller att kunna bege dig ut på äventyr från ena dagen till nästa? En Camp-let är det perfekta valet om du inte har lust att investera i en husvagn men ändå gärna vill ha frihet att bege dig ut på semester i det fria. Kombinationen av dansk design och gediget hantverk ger dig det bästa av två världar – komforten hos en husvagn kombinerat med friheten hos ett tält.

Lätt, lättare, Camp-let

Camp-let är inte bara lätt att ta med på resan, den är också lätt att montera upp. Förtält och sovalkover reser du smidigt i en enda rörelse. En Camp-let är dessutom ultralätt att dra efter bilen. Faktiskt kan tältvagnen dras både av elbilar och de minsta bilarna som är godkända för släp.

Uppgradera smidigt och enkelt


Din Camp-let tältvagn kan fortsätta växa. Extra sovrum, mer bagageutrymme eller kanske en extra lampa är bara några av de alternativ du har för att uppgradera din Camp-let tältvagn. Alla våra tillbehör är speciellt utformade för Camp-let tältvagn, så att du garanterat får Camp-lets originalkvalitet.

Massor av mysplats


Även om Camp-let inte ser mycket ut för världen när den hänger på släp efter bilen, erbjuder denna kompakta tältvagn massor av möjligheter med maximal mysfaktor. Oavsett om ni är två eller flera som är ute och reser, vill laga mat eller koppla av erbjuder Camp-let överraskande mycket plats med rymliga sovkabiner, sällskapsrum och bagageutrymme. Du har även möjlighet att bygga ut med annex, soltak och kök.

BROSCHYR, TILLBEHÖR, PRISER

Här finner du aktuella prislistor samt tillbehör

UTVALDA TILLBEHÖR

CYKELHÅLLARE

Var aktiva tillsammans och ta med cyklar till hela familjen. Cykelstativet monteras ovanpå Camp-let och passar som standard till 2 cyklar. Vill du ta med 3 eller 4 cyklar ska du köpa till en cykelhållare per cykel.

KÖK ALLROUND

– gör det enkelt att laga mat på resan.
Med ett Allround kök får du ett funktionellt kök med allt du behöver för att laga en god middag på resan. Köket har två gasbrännare och en stor bordsskiva med hopfällbar vask så att du både kan skära och koka. Under bordsskivan finns det två smarta förvaringsutrymmen för exempelvis servis och köksredskap.

VINTERSKYDD

Skydda din Camp-let mot damm och smuts med ett vinterskydd när du ställer undan den över vintern.

Taktält GoCamp

GoCamp Soft

Taktältet Soft Roof Tent bygger ut fordonet med ett extra sovrum. Taktältet monteras
smidigt på takräcket (takräcke ingår ej). Övernattning förbereds enkelt med några enkla handgrepp genom att ta av överdraget och fälla isär taktältet och dra ut teleskopstegen. Soft Roof Tent har ingång på en sida och ventilering på alla sidor samt ett integrerat takfönster. Tältet levereras med monteringsbeslag, teleskopisk aluminiumstege och 1 st madrass.

Fakta

 • Märke:Gocamp
 • Bredd:163 cm
 • Höjd:124 cm
 • Bredd, hopfälld:125 cm
 • Höjd, hopfälld:26 cm
 • Längd:310 cm
 • Längd, hopfälld:165 cm
 • Max belastning:200 kg Vikt:66 kg
 • Showroom

  Varmt välkommen in till vårt showroom för att se mer av detta taktält från GoCamp.

  Kontakta oss för att veta mer om CAMP-LET/TAKTÄLT