Wasa Kredit

Betala i din egen takt, upp till 15 år om du vill låna till en större investering, en husbil, båt eller mc. Fritidsprodukten står som säkerhet för lånet. Om du däremot vill finansiera tillbehör, exempelvis till husvagnen, kan du ansöka om ett lån utan säkerhet.

Lån med säkerhet
Att låna till husbilen eller båten innebär att fritidsprodukten utgör säkerhet för lånet. Du kan låna upp till 80 procent av objektets värde, betala resten kontant eller byta in ditt gamla objekt. Lånesumman delas upp i flera avbetalningar, som fördelas över en viss period och betalas tillbaka med ränta och avgifter.
Wasa Kredit är långivare till husvagnen du köper från oss och husvagnen är säkerhet för lånet. Wasa Kredit äger husvagnen till den är helt återbetald (äganderättsförbehåll) och därefter övergår äganderätten till dig. Lånet söker du hos oss.

Lån utan säkerhet
Ansök om ett lån utan säkerhet när du vill köpa tillbehör till din fritidsprodukt. Låna mellan 10 000 och 400 000 kronor och gör vad du vill med pengarna. Ingen säkerhet behövs för lånet, du väljer själv återbetalningstid, upp till 15 år.

Grundkrav för ansökan:

  • Du är minst 20 år

  • Har inga betalningsanmärkningar

  • Har varit folkbokförd i Sverige i minst 3 år

  • Är fast anställd i Sverige med en taxerad inkomst netto efter avdrag på minst 240 000 kr

Kontakt Wasa Kredit

Tel. 08-635 37 20